Mitingul minerilor și energeticienilor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara a fost avizat

230

Sindicatul Muntele a primit aviz favorabil pentru mitingul ce va fi organizat în data de 13 februarie în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Petroşani.

Comisia pentru Avizarea Cererilor de Desfăşurare a Adunărilor Publice a avizat favorabil solicitarea Sindicatului Muntele privind organizarea, în data de 13 februarie, între orele 11.00 şi 13.00, a unui miting prin care se doreşte să se atragă atenţia asupra situaţiei în care se găseşte Complexul Energetic Hunedoara, precum şi a unui marş de protest desfăşurat, în acelaşi interval orar, între Casa de Cultură şi sediul CEH. Administratorul drumului şi-a dat acordul pentru restricţia parţială de circulaţie pe această porţiune de drum, la fel ca şi Poliţia Rutieră.

Pe de altă parte, prin avizarea cererii formulate de Sindicatul „Muntele”, organizatorilor li s-au pus în vedere şi obligaţiile legale care le revin cu această ocazie.

Din Comisia pentru Avizarea Cererilor de Desfăşurare a Adunărilor Publice fac parte oficialii Primăriei Municipiului Petroşani, ai Poliţiei Rutiere, ai Jandarmeriei, precum şi ai Poliţiei Locale.

Carmen COSMAN – PREDA

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza