Oftică mare pe pesediştii beţivului Bobar, cel care a închis mina Petrila: Primarul Ilie Păducel mai face un bloc „cu de toate”

349
de Corneliu BRAN
Joi, 26 mai, în jurul orelor 13,00, la intrare în oraş pe partea dreaptă, în spatele fostei fabrici de mobilă, a fost predat amplasamentul de către autorităţile locale pentru construirea unui bloc ANL pe strada Prundului.
Un bloc modern, cu patru etaje, care va fi dotat şi cu lift. Blocul va avea 20 de apartamente, cu toate utilităţile, inclusiv centrală termică.
Alături de primarul Ilie Păducel s-au aflat reprezentanţi ai constructorului, S.C. Masa Adrigela Petroşani, ai proiectantului, S.C. Cori Craiova, şi ai reprezentanţilor care vor oferi utilităţile beneficiarilor, respectiv S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A., E-on Gaz şi Enel. Termenul de execuţie este de 12 luni, iar contractul de finanţare este de aproximativ 1,8 milioane lei (fără TVA).
„Aşa cum am promis cetăţenilor din acest oraş, continuăm seria construcţiilor de locuinţe, de data aceasta printr-un nou bloc de locuinţe ANL care va fi ridicat pe strada Prundului şi pentru care avem finanţare. Acest bloc va fi construit într-un an de la predarea amplasamentului, adică de azi într-un an, iar la finalul lucrărilor blocul va avea 20 de apartamente cu două camere. Tot în această zonă, în continuarea acestui amplasament predat azi, vrem să construim un bloc de trei etaje de locuinţe sociale, documentaţia fiind depusă deja la Ministerul Dezvoltării. Aceste blocuri de locuinţe, cum sunt cele ANL, blocurile sociale şi pentru personalul medical vin în sprijinul solicitărilor cetăţenilor noştri, care nu sunt deloc puţine. Aşa cum am promis cetăţenilor că facem, iată un prim pas, prin care demonstrăm că proiectele primăriei sunt viabile şi nu vorbim doar ca să ne aflăm în treabă cum fac alţii în aceste zile”, ne-a declarat joi, după acţiune, primarul Ilie Păducel.

Comenteaza

Comenteaza