Pãducel si Ridzi, sperantele PNL-ului pentru a avea primari în Valea Jiului

255

Mircea Ioan Molot a scãpat de controlul judiciar, iar acesta sustine cã în continuare este presedintele PNL Hunedoara, Bogdan Tâmpãu fiind presedinte interimar.
Molot sustine cã “racolarea” lui Ilie Pãducel si a lui Tiberiu Iacob Ridzi este un câstig pentru formatiunea politicã, însã rezultatele concrete se vor vedea abia dupã alegeri.
“Eu sunt membru al PNL Hunedoara, sunt si presedinte al PNL Hunedoara. La actualul presedinte interimar (Bogdan Tîmpãu, n.red.), cã numai el s-a schimbat, i-am spus-o si mã tin de cuvânt: pânã la alegeri sã stea linistit cã nu mã bag peste nimeni si las satisfactia rezultatelor din iunie actualei conduceri”, a declarat Mircea Ioan Molot în cadrul unei emisiuni la Hunedoara TV.
Molot sustine cã la preluarea frâielor partidului avea la nivel judetean doar doi primari PNL, iar acum numãrul acesta trece de 40. Mai mult decât atât, Molot considerã cã venirea lui Ridzi si a lui Pãducel la PNL este un câstig, dar doar dacã voteazã electoratul.
“Eu când am intrat în PNL erau doi primari si un viceprimar si am fost o echipã care am construit PNL-ul ãsta si chiar dacã între mine si Mircia Muntean se spune cã este o luptã, trebuie sã recunoastem cã am fost o echipã imbatabilã atunci, pe care dupã aceea din 2010 eu l-am dezvoltat. Acum sunt 42 de primari si m-as bucura si le spuneam cã au gãsit partidul pe tãvi, pe pãlmi. Ar fi pãcat sã nu obtinã rezultate la fel de bune, si cred cã vor obtine rezulate la fel de bune dacã vor rãmâne uniti si dacã cele douã personalitãti locale, mã refer la Pãducel si la Ridzi, în Petrila si Petrosani vor fi urmati de cãtre electorat si vor vota PNL-ul. Trebuie sã îi felicit pe colegii mei liberali cã au reusit sã îi atragã pe cei doi presedinti, rezultatele vor fi în iunie”, a mai subliniat Molot
Nicio primãrie din Valea Jiului nu a avut în ultimii ani un primar PNL. Alegerile locale din vara acestui an sunt testul pentru acest partid. Speranteleliberalilor sunt în Ilie Pãducel si Tiberiu Iacob Ridzi.
Monika BACIU`

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza