Pentru că a închis Mina Petrila şi ştie că va fi taxat de electorat, / Bobar, preşedintele PSD, vrea să se piardă ca măgarul în ceaţă. Deşi e al treilea pe listă, pe afişe apare mai pe la coadă. Bobare, chiar îi iei de proşti pe petrileni?

303
de Ziarul Vaii Jiului
Gheorghe Bobar – şeful banilor CAR-ului Petrila şi cel al PSD Petrila, cel care, pentru că a închis Mina Petrila, a fost răsplătit periodic cu sute de milioane de lei, în mod cert miliarde în total… – îi ia pe petrileni de proşti. Nu ne referim la faptul că l-a băgat la înaintare pentru primărie pe fadul Vasilică JAD Jurca. Deşi ar fi timpul ca tot petrileanul să ştie dacă Vasilică JAD Jurca i-a dat foarte generos târcoale lui Nistor, pentru ca acesta să dea din cap de sus în jos că e de acord ca PSD să piardă Primăria Petrila pe mâna candidatului Vasilică. Variantă vehiculată prin târg ni se pare cam modestă pentru foamea lui Komunistor. Care, curios, nu a dezminţit până acum acest zvon. Nici Vasilică. Pe Vasilică JAD îl înţelegem că n-are timp, fiind preocupat, ţineţi-vă bine bojocii!, de CALITATEA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI! Deci, Vasilică şi calitatea învăţământului. De preocuparea asta înaltă a lui Vasilică au râs profesorii petrileni în hohote…
Credem că o preocupare mai aproape de realitate a lui Vasilică ar fi încasările grase de la SNÎMVJ pentru închirierea de excavatoare pentru haldele de steril! Aici, alături de Bobar, are competenţă.
Când spunem că Bobar îi ia pe petrileni de proşti, ne referim la faptul că pe lista oficială de candidaţi PSD la Consiliul Local Petrila, Gheorghe Bobar ocupă poziţia nr. 3, după Vasilică JAD Jurca şi Curtean, parcă. Dacă nu i-ar fi luat pe petrileni de prostani, Gheorghe Bobar ar fi apărut şi pe afiş al treilea. Însă, ştiind cât rău a făcut comunităţii petrilene pentru că a închis Mina Petrila, că doar cu asta se ocupă Societatea de Închideri de Mine „Valea Jiului”, al cărei preşedinte al Consiliului de administraţie este, Bobar a zis că să nu sară în ochi electoratului supărat pe PSD şi s-a trecut pe afiş mai pe la fereală.
Ruşine, ruşine, ruşine, Bobare! Părerea noastră că tu, cu antecedentele tale rutiere, doar ai fost prins beat la volan şi sancţionat de justiţie, nu ar mai trebui să apari pe nici un afiş, bilet, foaie, bileţel. Pentru binele PSD-ului, CAR-ului, Consiliului Local, al Petrilei în general, ar trebui să te retragi la o mănăstire de taici, unde – când bate toaca – să-ţi numeri banii şi să-ţi rememorezi trecutul tău voios de UTC-ist.

Comenteaza

Comenteaza