Pentru că nu are ce raporta electoratului…/ Jurca, obscurul candidat al PSD, se laudă cu… realizările primarului Păducel

248
de Corneliu BRAN
Primarul Petrilei ne-a relatat, amuzat, cum un băiat din Petrila, căruia i-a dat să sugă la ţâţa administraţiei locale, fără să se lipească ceva de el, „face poze prin oraş pe unde se lucrează, susţinând la fiecare lucrare că ce se întâmplă acolo e doar meritul lui şi că altfel, dacă nu era el, nu se întâmpla nimic”. 
Cu siguranţă, acest bizar caz de dedublare administrativă a candidatului PSD Petrila la primărie ar reprezenta un interesant material de studiu pentru psihiatri. Căci acest obscur personaj al politicii petrilene crede că dacă o blondă dă cu like-ul în postările sale de pe F.B., toate blondele nu mai pot de… „dorul său…”. Aşa şi cu realizările primarului Păducel, pe care Vasilică Jurca (prietenul beţivanului miliardar de Bobar, cel care a închis Mina Petrila) şi le trece în dreptul său, cu un tupeu frate cu disperarea.
Primarul ne-a dat şi un exemplu: terenul de sport nr. 6, cel care de curând a fost asfaltat. Ilie Păducel susţine că reabilitarea acestor terenuri survine în urma iniţierii unei propuneri venite din partea sa la începutul anului, încă de la şedinţa când s-a votat bugetul local. O şedinţă buclucaşă, în care viceprimarul pesedist şi un consilier local, Florin Ţurcaş, mână-n mână şi gând la gând, au făcut serioase presiuni să „se mai taie din ele…”.
„Încă de la fundamentarea bugetului pe anul 2016 eu am propus, în calitate de primar, ca să prevedem în bugetul local bani pentru repararea şi asfaltarea celor trei terenuri de sport de la şcolile gimnaziale nr. 6, 5 şi 2 din localitate. Am reuşit, până la această oră, să asfaltăm terenul de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 6. Aici a fost şi o situaţie hilară, pe care v-o spun, să ştie cetăţenii. Cu toate că eu am iniţiat acest proiect şi am făcut şi acea propunere în buget la începutul anului, viceprimarul, care e candidatul PSD la alegeri, a ţinut să dea acestui obiectiv realizat tentă electorală, mergând acolo şi făcând poze lângă utilaje şi lăudându-se că el a făcut şi a dres. Şi-a arogat el meritele, care n-au fost ale lui, au fost ale mele şi ale întregului consiliu local, care a aprobat atunci această sumă, iar viceprimarul Jurca n-are absolut niciun merit, iar lumea ştie că e bun numai de pozat prin oraş, că altceva n-a prea fost în stare să facă. Acum, urmează pregătirea şi asfaltarea terenului la Şcoala Gimnazială nr. 5, urmând ca tot în acest an să terminăm şi terenul de sport de la Şcoala Gimnazială nr. 2”.

Comenteaza

Comenteaza