Un francez a cerut un spaţiu de producţie pentru a deschide o linie de ambalaje pentru parfumuri

263

Un om de afaceri francez a anunţat, luni, administraţia locală din Petrila, că este interesat să își extindă afacerea în această localitate a Văii Jiului.

 ”Persoana cu care am discutat este interesată de un spațiu de 400-500 de metri pătrați. Vrea să monteze o linie de ambalaje pentru parfum. Dacă îi punem la dispoziție spațiul ar fi dispus ca în două luni de zile să deschidă linia de ambalare. Aceasta ar însemna, pentru început, cel puțin 20 de locuri de muncă, dar pe trei schimburi ar însemna 60 de locuri de muncă”, a declarat, luni, pentru Gazeta de Dimineață, Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Administrația locală de la Petrila încearcă acum să identifice locațiile care se pretează pentru cerințele celor care vor să își deschidă afacerile în localitate

Fosta conducere a Primăriei Petrila s-a opus construcției unei hale de mari dimensiuni în localitate – idee lansată de Vasile Jurca – atunci viceprimar -, în această perioadă dovedindu-se că aceasta ar fi fost mai mult decât necesară pentru crearea de locuri de muncă.

”Dacă am fi avut acea hală de producție, acum am fi putut crea cel puțin 100 de locuri de muncă”, a mai spus Jurca, pentru GDD.

Construcția halei de mari dimensiuni de la Petrila ar fi necesitat câteva miliarde de lei vechi însă sub conducerea lui Ilie Păducel aleșii locali nu au vrut să aloce banii necesari pentru ridicarea spațiului de producție, deși acesta ar fi fost cheia spre atragerea investitorilor.

 

Tot la Petrila a mai fost un investitor elvețian, interesat și el să își extindă afacerea în România. Afaceristul, a cărui societate produce canapele, are și el nevoie de un spațiu de producție. În urma discuțiilor purtate cu administrația locală, elvețianul a trimis și un e-mail primarului în exercițiu în care își arată disponibilitatea de a veni la Petrila dacă se găsește un spațiu în care să își desfășoare activitatea.

 

 

Mihaela MIHAI

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza