Petrileanul din Italia / Eu votez pentru mine, dar nu vă votez pe voi

286

urâţi-mă. Când vă deschideţi mintea, să vă închideţi buzunarele. Şi pentru că v-aş coase la gură cu sfoară şi pentru că vreau să vă doară. Şi pentru că aş vrea să ne minţiţi „doar din priviri”, dar pentru ultima oară, vă dedic:

„Iubiţi-ne cum iubiţi parfumurile tari, când vă numim târfe politice, călăi şi mercenari!
Serbaţi Revelionul de Paşti, Crăciunul e o glumă – şi dacă suflă foamea, dragii mei, mestecaţi o gumă.
Sătui de viaţă, sărmanii vor să se stingă, spre disperarea copiilor s-atârnă de grindă-n oglindă. Cei bogaţi testează rânjind coca pe limbă, plini de falsă compasiune când începe să ningă.

Singurul iad real e pe pământ, noi suntem rezidenţi: Daţi-ne ploaie, daţi-ne vânt, suntem ai dracului de rezistenţi!

Construiţi biserici reci când e lipsă de locuinţe, că nu ies bani din şcoli, din adăposturi şi din grădiniţe. Dumnezeu e cu noi, ne veghează când căutăm în gunoi şi ni se spune „părinteşte” că suntem prea răi. Politica e frumoasă. Degustaţi şampanie. De ce aţi ajuns în Parlament şi n-aţi murit în campanie?!
Oamenii întreaba când, voi spuneţi.. nu aşa curând. Vi se scoală * doar când aveţi scaunul sub fund.

Respirăm, contăm doar când vreţi să vă votăm şi suntem foarte proşti când spunem ..”ehh mai încercăm”. Existăm doar în statistici, nici măcar în sondaje…şi avem dreptul să mârâim doar când suntem avantaje.” – Paraziţii/2007

Mi-e scârbă de voi, mi-e şi mai scârbă de cei care vă votează, mi-e milă de cei care vă susţin şi i-aş împuşca pe ăia care vă iau banii murdari. Simplu. Sincer. Eu votez pentru mine, dar nu vă votez pe voi.

Nu vreau like, nu vreau share, eu vreau dreptate, egalitate şi un loc de muncă (unul din care să-ţi permiţi măcar să visezi la un viitor) în România. Votaţi-vă primarii.

Sergiu BALABAN-DUCK

Comenteaza

Comenteaza