Petrileanul Emanoel Andronache, pe listele PRM Hunedoara pentru parlamentare

366

Liderul PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, a fost votat cap de listă pentru Camera Deputaților, din partea PRM în județul Hunedoara, în urma unei ședințe a Biroului Executiv Județean al Partidului România Mare. Conducerea centrală nu s-a opus propunerii, dar a sugerat ca Andronache să deschidă lista pentru Senat.

După ce a fost votat ca să deschidă lista pentru Camera Deputaților, lui Andronache i s-a propus să candideze pe lista pentru Senat. Indiferent de alegerea pe care o va face, acesta a declarat pentru GDD că este sigur de o victorie la alegerile din iarnă. Întrebat despre un proiect clar pentru județul Hunedoara, Emanoel Andronache a vorbit despre menținerea sau chiar creșterea numărului de personal la Complexul Energetic Hunedoara și construirea unui aeroport la Deva care să scoată județul din izolare.

”S-a propus și s-a votat ca eu să deschid lista pentru Camera Deputaților din partea PRM în județul Hunedoara. Nu se opune Bucureștiul, conducerea centrală, doar că mi-a sugerat că ar fi mai bine să deschid lista pentru Senat a PRM pentru Hunedoara, întrucât este mult mai clar în conștiința alegătorului această cameră- Senatul –”, a declarat pentru Gazeta de Dimineață liderul PRM Hunedoara, Emanoel Andronache.

Andronache, sigur de victorie. Indiferent că va încerca să obțină un loc în Senat sau în Camera Deputaților, Emanoel Andronache este sigur că ”îi va bate măr” la alegerile din iarnă pe candidații celorlalte partide.

”Indiferent dacă voi candida la Senat sau la Camera Deputaților unde voi deschide lista, până acum, din ce candidați s-au anunțat de la celelalte partide, vă declar, foarte categoric, îi voi bate măr pe toți în aceste alegeri. Nu au niciun argument după 20 de ani în care au condus țara și județul, și județul este într-o stare economică în continuă scădere. Nu au niciun argument să mai obțină votul de la alegători”, a spus Andronache.

Două puncte ale unui program concret pentru Hunedoara sunt, în viziunea lui Emanoel Andronache, – menținerea  sau chiar creșterea structurii personalului la CEH și construcția unui aeroport în reședința de județ.

”Proiectul nostru pentru Hunedoara, bineînțeles, dacă vorbim de Valea Jiului, cred că s-a ajuns, restructurarea de personal și din punct de vedere al producției de cărbune, la un nivel la care poate fi folosită în favoarea cetățenilor, și aici mă refer ca producția CEH-ului în strânsă conlucrare și pe bază de contracte cu Termocentrala Paroșeni, cu regiunea de termoficare și Termocentrala Mintia, să poată fi în asemenea fel dimensionată, încât actuala structură a personalului să poată fi menținut, ba mai mult, în urma modernizării și câștigării de clienți pentru termoficare, pentru apa caldă menajeră, să poată fi o ușoară creștere a locurilor de muncă în acest domeniu. Deci, din punct de vedere energetic cred că s-a ajuns la un nivel la care ar fi o prostie să se mai reducă personal, ba mai mult, există premise pentru creșterea numărului de personal”, a mai spus Emanoel Andronache.

Potrivit sursei citate, un aeroport la Deva ar scoate județul Hunedoara din izolare.

”Din punct de vedere al dezvoltării economice a județului, eu cred că direcțiile principale vor trebui făcute în așa fel încât din punct de vedere al deschiderii județului, să se gândească un aeroport în zona Devei care ar scoate din izolare județul nostru”, a completat Andronache.

Liderul PRM Hunedoara a subliniat că nu se poate gândi, la momentul actual la o regiune din Europa cum este cea delimitată de județul Hunedoara, care să nu aibă un punct forte cum este un aeroport pe raza județului.

 

PRM-ul este creația lui Corneliu Vadim Tudor, este din ’90 și s-a declarat naționalist din prima zi și până în ziua de azi. Nu i-a fost rușine cu această titulatură, cu această conduită și platformă politică.- Emanoel Andronache
Emanoel Andronache, pe listele PRM Hunedoara pentru parlamentare

Bianca HOLOBUȚ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza