Petrileanul MIODRAG VODISLAV

331

Elevul petroșănean ce este acuzat că a ucis-o pe concubina tatălui său, arestat la domiciliu

 

Miodrag Vodislav a fost arestat la domiciliu. Acest lucru l-au decis magistrații gorjeni, după ce băiatul ce este acuzat că a ucis-o pe concubina tatălui său, a stat  trei luni după gratii.

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. Cheltuielile judiciare vor fi suportate de inculpatul minor în solidar cu părțile responsabil civilmente. Cu drept de contestație în 48 de ore de la pronunțare pentru cei prezenți și de la comunicare pentru cei lipsă”, decizia a fost pronunțată, marți, în camera de consiliu la Tribunalul Gorj.

Miodrag Vodislav, elev în municipiul Petroșani la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” a fost acuzat de crimă la finele lunii mai a anului 2015.

Elevul, împreună cu mama lui, au fost în vizită la tatăl său în comuna Scoarța din județul Gorj. Tatăl nu era acasă, aici fiind doar presupusa concubină a lui, iar între cei trei a izbucnit un conflict. Ca urmare a conflictului dintre aceștia, concubina bărbatului a fost omorâtă în bătaie de către fiul acestuia.

Femeia rănită, în vârstă de 40 de ani, mamă a doi copii, a fost abandonată în stradă fiind ulterior transportată la spital. La unitatea medicală femeia nu a mai rezistat intervenției chirurgicale.

În dosarul în care este anchetat adolescentul este anchetată și mama sa, care a fost reținută pentru 24 de ore după decesul femeii din comuna Scoarța, județul Gorj.

Iulia BĂLUȘĂ

foto: adevarul.ro

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza