Petrileanul politician EMANOEL ANDRONACHE / Epilogul alegerilor locale, văzut de liderul județeanal PRM Hunedoara, Emanoel Andronache

339
 Alegerile locale s-au finalizat, unii fiind mai mulțumiți decât ceilalți de rezultatele obținute. În unele cazuri liniile au fost trase, combatanții pegătindu-se de următoarea dispută electorală.
Care sunt rezultatele PRM-ului din județ înaceste alegeri locale?
Filiala județeană a PRM Hunedoara este ceacare a obținut locul 1 pe țară între filialele PRM la votul politic pentru Consiliul Județean. Este omuncă imensă, la care au contribuit toate filialelePRM din județ, și datorită căreia de multe ori am neglijat propria campanie din Petrila, dorind să fiu prezent în cât mai multe localități din județ.
Care este relația PRM-ului hunedorean cu electoratul?
Mesajul nostru a fost unul continuator al liniei trasate de Vadim Tudor și anume justițiar, de a lupta cu corupția, cu mafia și crima organizată. Din păcate, în Petrila de exemplu, alegătorii par că nu au văzut în fața ochilor decât PSD și PNL. Eu mulțumesc tuturor hunedorenilor (și implicit petrilenilor) care au arătat că își păstrează încrederea în PRM și ne-au dat votul lor.
Credeți că plecarea unor lideri PRM-iști din Valea Jiului la alte partide au afectat scorul obținut de PRM?
Da, desigur că fiecare dintre cei plecați au afectat scorul acestui partid. Dar cred că VadimTudor nu merita ca dupa ce pe mulți dintre ei ia creat și i-a făcut lideri, acum când partidul trece prin momente mai grele ei să părăsească familiaPRM. Din păcate valorile în care credea Vadim se pare că doar cei care i-au fost cu adevărat alături Tribunului le mai împărtășesc astăzi. Cei care aveau doar un interes cand Vadim le oferea totul l-au părăsit și au uitat repede ce înseamnă să fii patriot, să ai demnitate indiferent de procentele de moment pe care ți le dă electoratul.
Va candida PRM în alegerile parlamentare?
Cu siguranță da. Ba mai mult este posibil orica PRM să formeze o Alianță Națională cu PRU,PNTCD , BUN și Verzii, ori toate aceste partide să depună candidați pe lista PRM. În toamnă promi tcă voi conduce cu mult drag PRM-ul într-o nouă bătălie politică. Nu sunt impresionat de marile partide și cred în clipa de geniu pe care acest popor o are în momente critice. Valul creșterii partidelor naționaliste din Europa este într-o continuă creștere. Nu va ocoli nici România! PRM este opțiunea corectă pentru nationaliștii români. Cei ce mai cred în renașterea națională au în PRM partenerul electoral pentru Parlamentul României.
De ce continuați cu PRM-ul în condițiile în care susținerea electorală este tot mai mică?
Dragostea față de țară și ideile nobile alementorului Vadim Tudor mă vor călăuzi pe parcursul vieții mele de om politic. Nu mă interesează avantaje imediate electorale. Doresc să duc mai departe mesajul lui Vadim Tudor, și anume că România este a românilor cinstiți, corecți și că indiferent de cota electorală a PRM-ului mai sunt și oameni cu principii care nu vor abandona niciodată acest partid. Mă bucur că încă suntem mulți cei care am hotărât să mergem mai departe.Vomfi iarăși ce am fost, și mai mult
Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza