Petrileanul senator HARALAMBIE VOCHITOIU : ”Am încredere că se va face dreptate”

351
Senatorul Haralambie Vochițoiu spune că are încredere că se va face dreptate în procesul dintre familia lui și Socom Unirea, cooperativă reprezentată de liderul PSD Petroșani, Ioan Rus.
 
Senatorul PMP Haralambie Vochițoiu spune că, prin câte a trecut, nu are cum să se sperie de Ioan Rus s-au de avocatul acestuia Ioan Unguraș și că are încredere că se va face dreptate în procesul în care Socom Unirea îi cere aproape 300.000 de lei.
”Ca cifre, expertize, adrese oficiale, tot prezint de 6 ani!…Dar când 10 ani lucrezi cu 800-1000 m de pământ deasupra capului (subteran), când învingi un cancer malign, te mai poate speria Rus + Unguraş??? NU! Chiar am încredere ca se va face dreptate”, a precizat Haralambie Vochițoiu.
Procesul se află în faza de recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, instanța amânând până acum de două ori pronunțarea, asta după ce Tribunalul Hunedoara a dat câștig de cauză cooperativei reprezentate de Ioan Rus.
Potrivit reprezentanţilor de la cooperativa Socom Unirea, suma datorată reprezintă obligaţii financiare neonorate pentru spaţiul închiriat în zona Livezeni, pe rând, celor doi soţi, în perioada  2007 – 2010, iar la proces s-a ajuns din cauză că Halarambie Vochiţoiu nu şi-ar fi achitat obligaţiile financiare timp de vreo 2 ani şi nici nu a onorat angajamentul de plată convenit. Pe de altă parte, senatorul Haralambie Vochiţoiu nu recunoaşte această datorie.
Carmen COSMAN – PREDA
Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza