Petrileanul senator HARY VOCHITOIU / ALIANȚA ESTE A HUNEDORENILOR!

276

Am observat în ultima vreme, că adversarii noștri politici, se tem din ce în ce mai mult de Alianța pentru Hunedoara.

Astfel, au lansat diferite zvonuri precum că, alianța este o formațiune politică, care după alegeri se va lipi de PNL sau PSD, iar în consecință, votul dat acesteia, nu este important.

Acesta este un atac murdar, lipsit de respect și de substanță, față de toți oamenii care au aderat la formațiunea noastră. Este o jignire adusă moralității acestora, demnității acelor oameni care au venit cu sufletul curat și cu cele mai bune intenții în această alianță pentru a-i ajuta pe hunedoreni.

În calitate de președinte al Alianței pentru Hunedoara, doresc să precizez pentru dumneavoastră, dar și pentru cei care au lansat aceste atacuri josnice, că scopul Alianței pentru Hunedoara, afișat și în materialele noastre electorale este tocmai acela de a schimba actuala stare de fapt, de a veni cu oameni noi, tineri, capabili, care să-i înlocuiască pe cei ce au condus județul nostru până acum. Nu suntem părtașii acelora care au furat și au jefuit județul, acelora care au irosit banii publici pentru a-și urmări propriile interese.

Noi spunem: NO, HAI! LA VOT ȘI SCHIMBĂ-I!

Preferăm soluția radicală, dacă vreți, chirurgicală, și nu tratamentul cu pastile acordat unui bolnav politic, care nu are șanse de însănătoșire.

Vom câștiga pentru că avem alături de noi muncitori, medici, ingineri, sindicaliști, pensionari, tineri, capabili și competenți, care sunt deciși să facă ceva bun pentru Hunedoara.

De aceștia vă este frică, domnilor de la PSD si PNL!

Daca ei ar fi dorit să fie alături de partidele dumneavoastră sau ar fi fost multumiți de felul în care arată județul Hunedoara acum, nu ar mai fi fost împreună cu noi.

Știu că vă este frică pentru că noi vom răsturna aranjamentele de culise cu care sunteți obisnuiți și în care vreți să ne târâți și pe noi. Dar nu se va întâmpla așa…

Dragi hunedoreni, noi ne-am propus să facem această mișcare pentru a reprezenta interesele dumneavoastră. Singura alianță pe care o avem este cea cu hunedorenii. Vom face tot ce depinde de noi și cu ajutorul votului dumneavoastră vom câștiga alegerile.

Aveți încredere în noi, acordându-ne votul dumneavoastră și veți vedea altfel de oameni în administrația județului Hunedoara. Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, o spun și astăzi: Roșii cu roșii, galbenii cu galbenii, iar noi hunedorenii cu Alianța pentru Hunedoara.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza