Petroșani. A răsturnat mașina și și-a abandonat fiica încarcerată fugind de la locul accidentului

223

Un bărbat și-a abandonat fiica încarcerată într-o mașină de teren și a fugit de la locul accidentului, după ce s-a răsturnat cu mașina de teren pe o stradă din cartierul Aeroport al municipiului Petroșani.

Un tată, speriat după ce a provocat un accident de circulație, și-a lăsat fiica încarcerată în mașină și a plecat de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă seara în cartierul Aeroport din Petroșani, polițiștii ajunși la locul accidentului găsind în autoturismul de teren răsturnat pe carosabil doar o tânără de aproximativ 20 de ani, încarcerată.

Fata, însărcinată, a fost scoasă din mașina răsturnată pe plafon de echipajul de descarcerare și transportată la spital pentru investigații medicale.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul care a condus mașina nu este altcineva decât tatăl tinerei abandonată în mașină. Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul vinovat de producerea accidentului nici nu deținea permis de conducere.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că s-a speriat și de aceea a părăsit locul faptei. Tânăra nu a rămas internată în spital.

Acum, bărbatul este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

 

 Foto: arhiva

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza