Primarul Ilie Păducel / Vrednic este!

347
de Corneliu BRAN
Imediat după Sfintele Paşti, Petrila a redevenit un imens şantier. Primăria oraşului a pus în aplicare derularea proiectelor şi programelor ce vizează modernizarea străzilor, aleilor şi parcărilor care până acum n-au fost asfaltate. 
De la primarul Ilie Păducel am aflat unde sunt cu exactitate toate aceste lucrări de care vorbim, dar şi ce va urma în perioada imediat următoare.
„În oraşul Petrila continuăm activitatea. Practic, localitatea este un adevărat şantier, începând de la strada Minei şi până la Cimpa. Mai concret, în zona Cartierului Alexandru Sahia am început lucrările de pregătire pentru asfaltare de alei, trotuare şi parcări. Se lucrează tot pe acest program de lucrări în zona Sadoveanu, în zona blo­cu­rilor 54, 55 de pe strada Republicii şi în Cartierul 8 Martie, în zona blocurilor de la numerele 56, 57 şi 58. De asemenea, zilele trecute s-au finalizat asfaltările la aleile din Cartierul 6 August, din faţa blocurilor 1 şi 2, şi la blocul 317 din Lonea, pe un contract de anul trecut. Lucrăm pe strada Birăoni, lucrare care se va încheia în cel mult două săptămâni, şi la tot ce înseamnă trotuare şi rigole în Colonie Cimpa. Pot să vă anunţ că am început lucrările de pregă­tire pentru asfalt a străzii din Valea Cimpa. Ieri, am fost personal cu proiectanţii în teren să vedem tot ce înseamnă pregătire pentru asfaltare, începând de la strada Florilor din Petrila şi continuând cu tot ce înseamnă Cartierul Prundului, unde, peste câteva zile, vom începe şi construirea unui bloc pentru tineri pentru care avem apro­bată finanţarea şi implementarea de proiect”.

Comenteaza

Comenteaza