Promisiunile megalomanice nu au ce căuta în politică

260

Cei mai tineri candidați pentru primăria orașului Petrila, cei ai Partidului Mișcarea Populară, vin în fața electoratului cu proiecte viabile, realiste, ușor de înfăptuit și nu cu propuneri  fanteziste care nu vor fi îndeplinite niciodată, ce imediat după preluarea puterii, devin promisiuni neonorate.

Dacă orașul Petrila este astăzi în situația economică în care se află, cea mai mare vină o au, fără îndoială, aceste promisiuni neonorate, care au determinat oamenii să voteze într-un fel sau altul. Din păcate însă, în Petrila, de vreo două decenii, oamenii votează numai într-un singur fel. Și acest luc ru este mai mult decât vizibil și se află la originea tuturor nenorocirilor care s-au abătut asupra orașului și a locuitorilor săi. Să le luăm pe rând. După douăzeci de ani în acre oamenii au votat numai într-un singur fel, din patru întreprinderi miniere, care ofereau peste 5000 de locuri de muncă în minerit a mai rămas doar una singură și la ora actuală și aceea este amenințată cu închiderea. Aceeași cauză, a votului într-un singur fel a dus și la dispariția de pe fața pământului a fostei preparații de cărbune, care de asemenea oferea câteva sute de locuri de muncă. Să mai adăugăm fabrica de mobilă, să mai adăugăm alte firme de stat dispărute și vom avea imaginea exactă a dezastrului de azi a orașului Petrila, care are la origine doar un singur fapt. Votul într-un singur fel.

Iată de ce candidații Partidului Mișcarea populară fac apel la cetățenii cu drept de vot să nu mai voteze ca pâană acum într-un singur fel. Poate e momentul de a face o schimbare radicală și de a încredința conducerea orașului unei echipe tinere, neviciată nici de fantomele comunismului, nici de aburii corupției și nici de m afia grupurilor de interese. Noi nu venim cu propuneri megalomanice care să amețească electoratul și să-i creeze iluzia că totul este numai lapte și miere, așa cum s-a făcut până acum. Noi venim cu lucruri concrete, simple, ușor de aplicat și cu efecte benefice asupra tuturor louitorilor care încă mai locuiesc în Petrila.Una din aceste măsuri, ce se va aplica chiar din prima zi de mandat la conducerea orașului a reprezentanților Partidului Mișcarea Populară este transparența decizională în ceea ce privește achizițiile publice. Știm cu toții stimați cetățeni ce afaceri necurate se învârt în acest domeniu și știm cu toții că există abonați permanenți la banul public al orașului, tot ceea ce se înfăptuiește fiind făcut cu prețuri necunoscute publicului  și costuri ce par rupte din filmele  science- fiction.

Noi vom publica pe site-ul primăriei tot ceea ce este legat de achizițiile publice, pentru că orice locuitor al orașului are dreptul să știe cum se cheltuiește banul public, în esență banul său, știut fiind că mare parte a bugetului local se realizează din taxele și impozitele cetățenilor. Dacă până acum nu s-a putu acest lucru, pentru că nu s-a vrut, noi îl vom face posibil. Nu vom cheltui banmi pentru asta, nu vom depune efeorturi care vor costa mult bugetul, ci doar vom determina un funcționar public să- și facă datoria pentru care este plătit. Și asta nu va costa nimic bugetul local. Este doar un dintre măsuri. Urmăriți-ne în paginile ziarului și o să aflați și alte măsuri ce vor fi aplicate, fără costuri bugetare. Țineți aproape și votați candidații Partidului Mișcarea Populară. NU UITAȚI: MĂRUL ȚINE DOCTORUL DEPARTE DE CASĂ.  Nu mai votați într-un singur fel, VOTAȚI ALTFEL! MĂRUL ESTE SOLUȚIA!

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza