Şedinţa extraordinară de Consiliu Local Toate proiectele de hotărâre au fost votate

223
de Corneliu BRAN
Marţi, 6 octombrie, începând cu orele 14,00, la Primăria Petrila a avut loc o şedinţă extraordinară, cu două puncte pe ordinea de zi, plus un al treilea punct suplimentar. Au fost prezenţi 18 consilieri locali. Toate proiectele au fost votate în unanimitate. De la şedinţă a absentat primarul Ilie Păducel, aflat pentru câteva zile în concediu de odihnă.
Rectificare de buget
Primul punct a vizat o rectificare de buget. Este vorba de suplimentarea bugetului local cu suma de 20.000 lei, venită pentru programul UNDP, bani cu ajutorul cărora vor fi făcute proiectele şi vor fi făcute lucrările în vederea instalării a două centrale termice, una pentru sediul Edil Urban Petrila şi o alta pentru clădirea grădiniţei de la Şcoala Gimnazială Cimpa.
Bani pentru Balul Bobocilor
Al doilea proiect aflat în discuţie a vizat Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”. Ca de fiecare dată când e solicitat la acest eveniment, consiliul local participă în calitate de co-organizator la această manifestare atât de iubită de elevi. Anul acesta de la bugetul local vor fi asiguraţi 2.000 de lei, astfel că pe data de 14 octombrie nimic nu le va mai sta în cale boboceilor şi liceenilor din ceilalţi ani să se distreze.
Centrul multifuncţional s-a mutat şi în acte
Proiectul suplimentar aflat peste ordinea de zi a vizat „mutarea Centrului multifuncţional Petrila din sediul fostului spital din Petrila, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 2, la sediul ambulatorului”. Practic, această trecere a fost făcută demult, dar nu şi în acte, acum s-a perfectat şi acest lucru. După cum se ştie, clădirea ambulatorului a fost supusă reabilitării, lucrările aflându-se către final.

Comenteaza

Comenteaza