Sfântă Ipocrizie, numele tău e Ridzi. Și Păducel.

298

Traseiști de frunte, proiecte controversate, câștigate de firme de casă, afaceri cu iz penal, demne de cercetarea DNA-ului, minciuni, presiuni asupra oamenilor care îndrăznesc să nu fie de acord cu ei. Criterii de integritate s-au destrămat în vânt la apariția lor, chiar dacă s-a dovedit că au fost comuniști. Se cred eterni, speră să iasă din primării cu picioarele înainte și, eventual, să-și lase copiii, frații sau oamenii de încredere la cârmă, pentru a li se acoperi urmele, pentru a nu îndrăzni nimeni să le caute prin hârtii furturile.

Ăștia sunt primarii Văii Jiului în momentul de față. Mai sunt și ipocriți, având câte un discurs pentru fiecare partid prin care se flutură.

Noi ne-am amintit că doi dintre liberalii de frunte ai Văii Jiului, ”întorși la prima dragoste”, îl susțineau în urmă cu doi ani pe Victor Ponta, iar pe Iohannis îl făceau ”băsist”, deși cândva și ei pupaseră urmele pantofilor lui Băsescu pe coridoarele Parlamentului.

Înaintea alegerilor prezidențiale, prin Petrila și Petroșani au circulat mai mulți fluturași prin care primarii Ilie Păducel și Tiberiu Iacob Ridzi îi îndemnau pe oameni să voteze cu Victor Ponta.

Redăm mai jos textul integral al scrisorilor, precum și fotografiile doveditoare:

 

”Votați Victor Ponta președinte!

13296052_10201836693876942_1671847625_nDragi locuitori ai municipiului Petroșani/orașului Petrila, în zilele de 2 și 16 noiembrie suntem chemați la urnele de vot să alegem un nou președinte al României.

Vă spun cu toată încrederea că este în avantajul comunității noastre să îl votăm pe Victor Ponta Președinte, pentru că dânsul poate aduce schimbarea pe care o așteptăm de multă vreme și poate uni această țară.

Dânsul este garanția că județul și localitatea noastră vor primi sprijin de la conducerea centrală.

Mai sunt multe de făcut în România, pentru ca fiecare român să simtă prosperitate în buzunarul său.

Dar să nu uităm că Victor Ponta este:

  • singurul candidat care a scăzut taxe în România – TVA la pâine și CAS la angajator.
  • singurul candidat cu experiență în conducerea României. Eu sunt primar și înțeleg cel mai bine: una e la Primărie și alta e la Președinție! Una e să conduci o primărie și cu totul alta să conduci o țară, o întreagă națiune!
  • singurul candidat care poate garanta că nu ne vom întoarce niciodată la tăierile de pensii și salarii din timpul guvernării PDL. Nu vă lăsați înșelați!

ridziÎn spatele candidatului Klaus Iohannis se află oamenii lui Băsescu, cei care au distrus această țară: Blaga, Roberta Anastase, Videanu, Blejnar și ceilalți…

  • singurul candidat care poate aduce pacea politică și poate garanta că va uni conducerea acestei țări, pentru că este sprijinit de Guvern și Parlament.

Iar mai presus de toate să nu uităm că Victor Ponta este un bun român și singurul candidat care și-a propus unirea tuturor românilor în jurul interesului național.

Veniți la vot pe 2 și 16 noiembrie și votați un adevărat român, care ține la țara sa! Victor Ponta Președinte!

Cu mult respect, FLORIN TIBERIU IACOB RIDZI, Primarul municipiului Petroșani\Ilie PĂDUCEL, Primarul orașului Petrila”.

Ilie Păducel, fost activist PCR și primar PCR, fost PDL, PDSR (și PSD), iar PDL și apoi iar PSD, pentru a se întoarce acum la PNL. Tiberiu Iacob-Ridzi a fost la PDL, UNPR, iar acum e la PNL.

Anamaria SANDA

Vocea Străzii

Comenteaza

Comenteaza