Societatea de gospodărie din Petrila are mai multă treabă acum decât astă iarnă

269
de Alina PIPAN

SC Edil Urban Serv SA, societatea de gospodărire din Petrila, are mai multă treabă acum că a venit căldura decât astă iarnă. Pe timpul iernii, directorul Vasile Costache spera la o perioadă cu precipitații, ca să fie activitate, și implicit încasări mai mari pentru societatea locală. Nu a avut noroc. Dar primăvara vine cu o groază de probleme administrative în teren. De exemplu, decolmatarea cursurilor de apă de care s-a ocupat Edilul, asigurând unde a fost nevoie lucrări de curățare și decolmatare.

Cum s-a mai înmuiat vremea a fost nevoie și de intervenții, lucrări și reparații și la popicărie, de care Edilul s-a ocupat deja, încă din luna aprilie. Cu siguranță nu va fi singura instituție unde se vor face reparații. Anual sunt programate astfel de lucrări la aproape toate imobilele administrate de primărie.

Primăria Petrila a cumpărat primăvara aceasta și bănci pentru a mobila orașul. S-au cheltuit peste 46.000 de lei pentru această achiziție. Băncile au fost instalate în tot orașul, acolo unde a fost nevoie, atât în parcuri, cât și în alte locuri publice. Băncile au fost furnizate și instalate tot de Edil Urban, care are inclusiv un atelier de lucru la Petrila unde poate produce diferite bunuri.

Comenteaza

Comenteaza