Surse: Sinan Mustafa, administratorul special al CEH

437

Complexul Energetic Hunedoara ar putea avea, în cea de-a doua insolvență, un nou administrator special. Surse ministeriale susțin că este vorba despre turcul Sinan Mustafa, în prezent administratorul special al CET Galați.

Sinan Mustafa este, potrivit datelor din CV-ul propriu, specialist în administrarea societăților în insolvență/privatizare. De naționalitate turco-tătară, Sinan Mustafa a fost administrator special în perioada de privatizare la SC Servicii Energetice Moldova, adminsitrator/membru CA la Electrocentrale Galați, administrator special în perioada de privatizare la Servicii Energetice Dobrogea.

Turcul i-ar putea lua locul lui Dan Agrișan, încă președinte al Consiliului de Administrație al CEH, cel care a fost administrator special al CEH în prima perioadă de insolvență a companiei.

 

Potrivit atitudinea.online.ro constănţeanul Sinan Mustafa, administrator al mai multor societăţi de stat aflate în insolvenţă, cunoaşte neplăcerile falimentului şi la propriile afaceri.  Fost director şi administrator al cunoscutului dealer auto Cardinal Motors (culmea, şi acesta în insolvenţă), constănţeanul are două afaceri personale: Kral Autointermed SRL și HSS BEST Automotive SRL. Ambele firme sunt în Constanţa şi, evident, în insolvenţă- prima, din anul 2011, în timp ce pentru a doua a cerut el însuşi falimentul, într-un dosar depus la tribunal zilele trecute, pe 12 februarie.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza