Tenis de masă. Argint pentru CS Inter Petrila la AmaTur România. La un pas de medalia de aur.

365
Dumitru Lazăr, sportiv al CS Inter Petrila a fost la un pas de a câştiga medalia de aur la campionatul de tenis de masă AmaTur România, ce s-a desfăşurat sâmbătă, 2 iulie, la Târgu-Jiu.
Compeţiţia a avut loc la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu şi a fost una deschisă, fără limite impuse în ceea ce priveşte vârsta. Astfel, peste cincizeci de competitori, cu vârste cuprinse între şaisprezece şi şaptezeci de ani, s-au întrecut, sâmbătă, fiecare dând dovadă de o serie de abilităţi şi experienţă în tenis de masă. Petrileanul Dumitru Lazăr a reuşit performanţa să se califice în finala competiţiei, fiind doar la un pas de medalia de aur, medalie câştigată de un tânăr de numai douăzeci şi trei de ani, din Târgu-Jiu.
„O competiţie deschisă, pentru toate vârstele. Nu ştii cu cine joci, am jucat şi cu sportivi foarte tineri şi cu cei mai în vârstă. Bineînţeles că tinereţea şi-a spus cuvântul, am ajuns în finală cu un jucător tânăr, renumit, din ţară, care joacă cu un stil de apărare propriu”, a declarat pentru Gazeta de Dimineaţă, Dumitru Lazăr.
La competiţie, au participat, cu preponderenţă, sportivi din regiunea sudică a României. Dumitru Lazăr, spune că se pregăteşte acum, pentru un nou concurs, ce va avea loc la Sibiu, pe 9 iulie.
 Bianca HOLOBUŢ
sursa foto: facebook
 Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza