Trei Doamne si toti trei petrileni,care doresc sa ne reprezinte in Parlamentul Romaniei.

alegeri-parlamentare-petrila-psd-prm-pmp
M-as bucura tare mult ca ei sa fie ”asii din maneca Romaniei”. Poate asa se va reusi sa nu se mai inchida mina Lonea si cei ramasi fara locuri de munca vor spera ca Valea Jiului sI implicit orasul Petrila sa se relanseze din punct de vedere social, economic si financiar redevenind ”un Eldorado” asa cum a fost in perioada interbelica si in cea comunista.

Domnilor Petrileni va doresc sa ajungeti parlamentari in asa fel incat orasul Petrila sa ajunga mandria Vaii Jiului si a judetului Hunedoara, fiindca Petrila este acum cel mai sarac oras din tara (asa cum a fost mediatizat in mass-media nationala).

Sa indraznesc sa mai cred in ROMANIA, dupa 27 de ani de democratie, daca ma iau dupa sloganurile celor ”3 ASI” ai orasului PETRILA?

 
Ma face sa meditez si sa contemplez ca SPERANTA MOARE ULTIMA!


Am sa ma prezint la vot, de aceea va doresc succes si sa nu uitati ca veti avea sorti de izbanda numai si numai datorita noua cei care inca isi mai pun si ultima speranta care le-a mai ramas in VOI!

Puteti sa va exprimati intentia de vot si in formularul de pe aceasta pagina. Chiar daca nu credeti ca va reprezinta niciunul dintre candidati. Votul tau conteaza!


Claudiu Marlogeanu
Realitatea Petrileană
www.realitateapetrileana.ro

Comenteaza

Comenteaza