UNPR, lăsat de izbelişte

282

După ce au încercat să facă o fuziune cu PNL, cei de la UNPR s-au văzut nevoiţi să se descurce singuri şi să meargă pe cont propriu la alegerile parlamentare.
Pentru prima oară, UNPR va aborda singur bătălia pentru posturile din Parlament. „În ultima perioadă, din cauza unei comunicări deficiente, au vorbit alţii în numele nostru, ca şi când am fi un partid tras pe dreapta. Nu este aşa, ne vom concentra pe electoratul nostru. Dacă pe parcurs va apărea posibilitatea de a face alianţe, nu vom sta încremeniţi, ci vom acţiona”, a declarat senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu (foto).
UNPR a rămas, recent, fără cinci senatori şi trei deputaţi. Un deputat de Gorj a plecat însă de la PSD şi s-a înscris în UNPR, spune Vochiţoiu, astfel că numărul parlamentarilor care au mai rămas în partidul condus de Valeriu Steriu este de 36. La Senat, grupul UNPR a fost desfiinţat, deşi senatorul Haralambie Vochiţoiu a reclamat faptul că acest lucru nu este legal, dar situaţia respectivă va fi discutată doar la reluarea sesiunii parlamentare. (S.Popa)

Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Comenteaza

Comenteaza