UPDATE! Accident grav in cartierul Aeroport! A produs un accident si a fugit de la locul faptei

366

Persoana incarcerata, sofer care a parasit locul accidentului si o masina rasturnata. Este tabloul unui accident rutier care a avut loc in aceasta seara pe strada Independentei, chiar in fata scolii generale numarul 6 din Petrosani. Conducatorul unui autoturism de teren a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit un pom, s-a rasturnat cu masina, iar apoi a parasit locul accidentului fara a-i pasa ca in autoturism se afla o tanara de aproximativ 22 de ani.
„Am fost anuntati prin sistemul integrat ca s-a produs un accident rutier, ne-am deplasat la fata locului cu o autospeciala, am gasit o masina rasturnata pe plafoniera, inauntru era o victima de sex feminin. S-au intreprins manevrele de descarcerare, iar persoana a fost extrasa din masina si predata ambulantei. Se afla pe bancheta din spate. Victima era putin confuza cu o plaga la cap”,  a declarat plutonierul adjutant Florin Burlea.
Politistii fac cercetari pentru a a-l identifica pe conducatorul auto si pentru a stabili circumstantele in care s-a petrecut incidentul
“Am avut un accident cu o victima, in urma rasturnarii autoturismului si efectuam cercetari pentru identificarea ocupantilor autovehiculului, cat si a conducatorului auto. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si parasirea de la locul accidentului”, a declarat Iulian Toader,  agent sef principal Politia Rutiera Petrosani.
Soferul fugar va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si pentru fuga de la locul accidentului. Acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la cinci ani.
Monika BACIU

Cronica Vaii Jiului

acc4 acc8 acc5 acc3 acc7 acc6 acc2 acc1

Comenteaza

Comenteaza