Victoria P.R.M. în Valea Jiului – Speranțe și confirmări

307

În ceea ce urmează am realizat un interviu cu liderul județean P.R.M. Hunedoara ing. Emanoel Andronache

  1. În ce moment ați preluat Președinția Filialei Județene a P.R.M. Hunedoara ?

În 20 septembrie 2014 după plecarea fostului lider județean P.R.M. Hunedoara -Mihai Irimie, d-l Corneliu Vadim Tudor m-a numit lider interimar al Filialei județene a P.R.M. Hunedoara. Am condus campania la Prezidențiale a P.R.M. în județul Hunedoara și am obținut în 2014 aproape 4% din voturi pe județ.

  1. De ce nu ați plecat și dvs din P.R.M. așa cum au făcut-o și alți lideri P.R.M. –iști din județ?

De 16 ani sunt în P.R.M.  și respectul pe care l-am avut față de regretatul Corneliu Vadim Tudor m-a făcut să rămân, și , mai mult , vă declar că nici pe viitor nu voi pleca din P.R.M.Aici consider eu că este locul meu , iar Vadim Tudor   care a murit sărac dar luptând pentru dreptate, iubindu-și țara și nefăcând compromisuri constituie pentru mine modelul de urmat.

  1. Care este viitorul P.R.M. în țară și județ?

Având în vedere că întreaga Europă înregistrează o mare ascensiune a forțelor naționaliste prin nemulțumirile legate de proasta gestionare a imigrației musulmane și in România acest val  European va produce efecte pozitive asupra P.R.M. Partidul nostru  va reintra în 5 iunie în Consiliul județean și în toamnă va reintra în Parlamentul României.

4.Dumneavoastră veți candida la Consiliul local Petrila și Consiliul Județean Hunedoara.Prezentați argumentele dvs. pentru ca petrilenii și hunedorenii să aleagă P.R.M.-ul.

Eu candidez din partea P.R.M. fiind primul pe lista P.R.M. la  Consiliul local Petrila și primul pe lista P.R.M. la Consiliul Județean Hunedoara.La Petrila P.R.M. a cunoscut o reformă masivă astfel pe lista P.R.M. pentru Consiliul local Petrila, alături de mine mai sunt:Iorga  Gheorghiță care este și candidatul nostru de Primar la Petrila , jurist Teaha Alexandru de la E.M. Livezeni, ing. Turburan Cristian fost inginer șef electromecanic la E.M. Petrila , Florea Mariana fost consilier local și multe alte nume cu notorietate în Petrila.

La județ, alături de mine pe primele poziții se mai află Mircea Mincea avocat din Deva, fostul Prefect de Hunedoara Joca Gabriel sau candidatul de Primar de la Lupeni Radu Napău.

5.Prezentați unul din punctele de pe lista de obiective a P.R.M. pentru Petrila

Atât la Petrila cât și în celelalte localități din județ sau Consiliul Județean acolo unde vom intra în administrațiile locale vom cere audit financiar pentru a arăta oamenilor pe ce s-au cheltuit banii din impozitele și taxele locale, iar acolo unde banii s-au furat , cei vinovați vor răspunde în fața legii.

6. Va avea Petrila un alt Primar din  6 iunie?

La Petrila atât la Primar cât și la Consiliul local bătălia se va da între 3 competitori:P.R.M. , P.N.L. si P.S.D. Unul din cele 3 partide va da câștigătorul la Primar iar în Consiliul local doar aceste 3 partide vor reuși să treaca pragul electoral.

7. Un mesaj de final pentru petrileni

Aștept petrilenii să vină masiv la vot și să voteze P.R.M. pentru un oraș puternic și cu perspective de dezvoltare economică.

 

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza