REALITATEAPETRILEANA / Conducerea CEH vrea să scoată la vânzare o serie de active pentru a face rost de bani

220

Stocurile de milioane de euro de la Mintia, dar și echipamentele și piesele ce se regăsesc la Paroșeni și unitățile miniere, vor fi scoase la vânzare de conducerea CEH.

Directorul general al CEH, Emil Floruț, susține că vrea să obțină mandat de la Consiliul de Administrație pentru a susține o parte din investițiile necesare din fonduri proprii. Cum Complexul Energetic Hunedoara nu are lichidități disponibile, directorul general vrea să vândă ceea ce nu este de folos.

”Sunt foarte multe active achiziționate nejustificat. Am identificat stocuri importante și la Mintia și la Paroșeni, dar și la Petroșani. Ce nu ne trebuie din aceste stocuri putem vinde”, a declarat, vineri, pentru Gazeta de Dimineață, Emil Floruț, directorul general al CEH.

În momentul în care fosta conducere a CEH a identificat în magaziile de la Mintia piese și echipamente în valoare de peste 10 milioane de euro, energeticienii s-au temut că minerii vor să rămână cu patrimoniul lor. Acum, actuala conducere vrea să facă rost de bani scoțând la vânzare acele piese și echipamente.

Pe lista de active ce vor fi vândute se regăsește și furnitura pentru un nou grup energetic ce zace de zeci de ani într-o curte la Mintia.

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza