Remus Borza: Dragnea este peste Năstase. Deci, un paradox

272

Deputatul independent Remus Borza susține că la PSD congresul nu face altceva decât să  formalizeze o situație de fapt, anume puterea absolută pentru Liviu Dragnea. Borza continuă și spune că Liviu Dragnea este, din punct de vedere politic, peste Adrian Năstase.

Dragnea deține puterea absolută

Independentul Remus Borza vorbește despre Congresul PSD. Borza afirmă că această manifestare nu face altceva decât să formalizeze o situație de fapt.

”De aproximativ un an liderul PSD deține puterea absolută în România și anume: o majoritate mai mult decât confortabilă în Parlament, 58% din primarii din România, 28 de Consilii Județene și controlează instituții cheie precum Curtea de Conturi, ASF, ANCOM, ANRE””, spune Borza, citat de DC News.

Dragnea, peste Năstase

”Din punct de vedere al background-ului profesional, intelectual, e o diferență mare între Adrian Năstase și Liviu Dragnea. Dar din punct de vedere al abilității politice, din punctul meu de vedere, Dragnea e peste Năstase. Din nou un paradox. E foarte abil Liviu Dragnea, foarte alunecos. Știe să dezamorseze din timp conflicte, să destructureze toate aceste dizidențe atât din interiorul PSD cât și din afară. Sunt câțiva lideri ai PSD foarte vocali în ultima perioadă. Revoltații din PSD, îi numeri pe degetele de la o mână. O să îi vedeți la Congres muți. Niciunul nu o să ridice capul din pământ”, explică Remus Borza.

Potrivit acestuia, Congresul nu va face altceva decât să valideze ”loialii lui Dragnea în funcțiile de conducere ale partidului”.

Mihaela Mihai

Comenteaza

Comenteaza