Scena politică din România se zgâlţâie. Victor Ponta şi-a dat DEMISIA în alb din PSD.

307

8 Martie de foc pentru Partidul Social Democrat. Fostul prim-ministru al României şi totodată fost preşedinte al social democraţilor, Victor Ponta, a anunţat că va trimite, miercuri, DEMISIA SA  în alb din partid.

Pas lateral faţă de partid:

„Am mărit și eu ceva salarii la viața mea, toți vrem să mărim salarii, și eu aș vrea să am salariu mai mare, problema este să fiu sigur de unde dau salariile și pensiile, pe termen lung. Îmi doresc cel mai tare ca Guvernul PSD și Guvernul Grindeanu să aibă succes economic, cum am avut noi, și să aibă bani de salarii și pensii. Dați-mi voie, deocamdată, să fiu speriat. Nu o să fie ușor. Măririle se pot face, trebuie să ai și bani să le plătești.” – Victor Ponta

 

„Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Ponta.

Președinte PSD Hunedoara: Este o decizie personală, nu cred că dorește formarea unei grupări paralele în PSD

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat, miercuri pentru #Gazeta de dimineaţă că decizia lui Victor Ponta este „un act unilateral” pe care şi-l poate permite orice membru de partid, însă nu crede că această decizie are ca scop realizarea unei grupări paralele în PSD.

„Orice membru de partid are dreptul să-şi dea demisia. Înţeleg că este o demisie în alb, nu înţeleg când se produce ea. Este o decizie a lui, proprie. Nu cred că există pericolul ca vreun parlamentar să-l urmeze, cum nu cred nici că Victor Ponta doreşte să facă vreo grupare paralelă în PSD”, a precizat Nistor.

Primarul municipiului Brad: Sper ca Victor Ponta să nu plece niciodată din Partidul Social Democrat, să existe o armonie la nivelul conducerii partidului.

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a declarat, miercuri, pentru #Gazeta de Dimineață, că nu crede într-o rupere a PSD-ului.

”În primul rând nu cred că putem vorbi de o rupere a PSD-ului. PSD este un partid al oamenilor foarte mulți care au știut întotdeauna în momentele grele să genereze un lider, iar demisia fostului premier, fostului președinte, este semn că nu se teme de această demisie care este un act ce se întâlnește în politica de astăzi. Personal sper ca Victor Ponta să nu plece niciodată din Partidul Social Democrat, să existe o armonie la nivelul conducerii partidului”, a spus Florin Cazacu.

Sursa citată susține că PSD are un singur lider, pe Liviu Dragnea, explicând că absența lui Victo Ponta din viața publică în ultima perioadă se datorează faptului că nu ”a dorit să expună partidul prin faptul că era în faza aceea de cercetare penală„

”Este semn de respect față de partid. A spus: eu fac un pas în lateral până se finalizează cercetările. Partidul are un lider numit Liviu Dragnea și mai sunt voci, așa cum este normal într-un partid democratic, care își spun părerea”, a completat Florin Cazacu.

Organizaţia PSD HUnedoara este recunoscută ca una apropiată de liderul Liviu Dragnea.

Comenteaza

Comenteaza