Schimb de locuri? Ilie Păducel revine în cursa electorală

125

 

Sondajul care dă candidatul. Ilie Păducel revine în lupta electorală de anul viitor. Fost primar al Petrilei, în mandatul trecut, Păducel este anunțat de PNL Petrila drept candidat oficial. Potrivit unui sondaj de opinie comandat de PNL, Păducel este bine poziționat în intențiile de vot, devansându-l chiar și pe primarul în funcție, Vasile Jurca.

Liberalii merg pe mâna lui Păducel. Varianta Dorin Curtean cade din discuția liberală

A devenit oficial. Zbaterile alegerii unui candidat la ”îndemâna” electoratului din orașul Petrila – Valea Jiului, județul Hunedoara au luat sfârșit. Organizația județeană a făcut anunțul oficial: Ilie Păducel, consilier local în această legislatură, va intra într-o nouă luptă electorală.

Potrivit informațiilor furnizate de președintele liberalilor, Lucian Heiuș, Păducel stă cel mai bine în preferințele de vot ale petrilenilor – 42,50%. Acest procent este peste Vasile Jurca, primarul în exercițiu, cotat în acest sondaj cu 28,90%.

Dorin Curtean abia a depășit 7 procente. 

Informațiile din interiorul scenei politice spun că cei din tabăra liberală au testat electoratul pentru a-și stabili candidatul potrivit pentru a câștiga primăria. În discuțiile liberalilor se afla chiar și actualul viceprimar de la Petrila, Dorin Curtean.

Ramona Rosulescu

Sursă foto Facebook

 

Comenteaza

Comenteaza