Schimb de locuri. Purcaru la CEH, Jujan la Conversmin

243

Fostul director al Complexului Energetic Hunedoara, Constantin Jujan, a ajuns în Consiliul de Administrație al Conversmin. Este vorba despre compania la care director e Ioan Stamin Purcaru, nimeni altul decât președintele Consiliului de Administrație al CEH.

Membru CA din octombrie

La finele lunii octombrie a anului trecut, Adunarea Generală a Acționarilor Conversmin a decis revocarea unui membru din Consiliul de Administrație. Tot în 25 octombrie, pe ordinea de zi a AGA s-a aflat alegerea a patru membri provizorii în CA-ul Conversmin. La acea ședință s-a decis numirea lui Constantin Jujan în Consiliul de Administrație al societății. Jujan l-a înlocuit în CA pe Raul Călin Pop.

Conform hotărârii AGA, durata mandatului celor patru membri provizorii este de 4 luni ”începând cu data alegerii de către Adunarea Generală a Acționarilor, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condițiile OUG 109/2011, cu modificările și completările ulterioare, dacă procedura de selecție se va finaliza în interiroul acestui interval”.

Conversminul – societate ce se ocupă de închiderea minelor – îl are director general pe Ioan Stamin Purcaru. Cel care a revenit, de circa un an, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara.

Jujan, președinte CA la Compania Națională a Sării

Fostul director general al CEH este, de anul trecut, și președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale a Sării. A ajuns președintele CA după ce a fost selectat în baza ordonanței corporatiste.

Consilier al ministrului Economiei, Jujan a deținut, din august 2016, până în martie 2017, funcția de președinte de CA la SC Băița SA Ștei.

Comenteaza

Comenteaza