Schimbări care apar odată cu vântul – Reumatismul

162

„De fiecare dată când plouă sau când are loc o schimbare climatică bruscă, mama mea suferă de dureri extreme la nivelul gleznelor, genunchilor sau încheieturilor. S-a tratat la medici occidentali precum și la medici chinezi (MTC), dar fără nici un folos, ei o pot ajuta doar la ameliorarea durerii cu ajutorul medicamentelor. Fiind copilul lor, sunt tulburat și trist că nu există nici o modalitate eficientă de a îi ajuta pe părinți să-și diminueze durerea.”

Răspuns:
„Reumatismul este cauzat de schimbările din natură care se regăsesc în organism, schimbări cum ar fi vântul, frigul, umezeala și energia negativă”. Este, de asemenea, cunoscut ca sindromul artralgiei în medicina tradițională chineză (MTC) și este o boală caracterizată în principal de dureri ale mușchilor și articulațiilor.

Reumatismul: Deși există multe cauze pentru această boală, ceea ce vă împărtășesc astăzi se referă în principal la obiceiurile noastre alimentare zilnice.

În dieta occidentală, mulți oameni tind să adauge gheață în băuturi. Veți realiza că durerea la încheieturi și articulații apare de obicei după o băutură rece cu gheață.

Când aveți peste 35 de ani, energia caldă din corpul dvs. scade. Dacă continuați să beți apă cu gheață, băuturi cu cuburi de gheață sau alimente reci, aceasta va avea ca rezultat în mod natural durerea reumatică. Există și un alt tip de boală numită „gută”. Aceasta este cauzată de consumul de fructe de mare, creveți, crab sau miel. Când mâncați miel asociat cu bere rece, veți fi susceptibili de a face „gută”. Pe lângă fructele de mare, ar trebui să mâncați de asemenea mai puține alimente grase pentru că pot contribui și ele la reumatism.

Prin urmare, această boală este cauzată de obiceiurile noastre alimentare. Poate experții medicali vor putea explica și mai multe detalii despre aceste motive. Oricum, când aceste trei tipuri de alimente sunt consumate împreună, este ușor să ne îmbolnăvim. Sper că împărtășirea de astăzi cu privire la consumul de alimente și băuturi reci care ar putea duce la reumatism este de ajutor pentru toată lumea. Doresc tuturor multă sănătate și mult noroc!

Master JinBodhi in Romanian

Comenteaza

Comenteaza