Şi la Cimpa liberalii petrileni au aplicat aceeaşi tactică: a luat electoratul om la om

271
În ediţia de ieri am devoalat tactica aplicată până acum cu succes de liberalii petrileni în această campanie, aceea de a marca electoratul om la om.
Nu doar în Petrila şi cartierul Brătianu au recurs liberalii la această tactică, ci şi la Cimpa.
„Aceste întâlniri, om la om – cum le-aţi numit dvs., nu îi iau pe oameni prin surprindere, dânşii fiind obişnuiţi cu prezenţa noastră, a liberalilor petrileni, în mijlocul lor. Dacă alte partide coboară în mijlocul electoratului doar în timpul campaniilor electorale, în timpul acestora membrii organizaţiei PNL Petrila nu fac altceva decât să continue ceea ce au început demult, anume politica nu se face la sediu, ci în mijlocul comunităţii. De aceea, noi, liberalii petrileni, suntem bine primiţi de electorat, care, nu mai e un secret pentru nimeni, s-a săturat de minciuni. Cu bucurie am constatat şi acum, ca şi altă dată, că locuitorii Cimpei nu sunt doar buni gospodari, ci şi oameni bine informaţi, cu picioarele de pământ, care au bine definite nevoile lor. Cred că nu aveţi dvs. atâta pagini la ziar, pentru a găzdui cele discutate cu locuitorii Cimpei. Un lucru e cert: oamenii din Petrila sunt conştienţi că de numele liberalilor – cum ar fi Nicolae Gavrilescu, marele filantrop, şi Romulus
Miocu – sunt legate importante realizări edilitare în Petrila, o parte dintre acestea, şcoli şi biserici, dăinuind până în zilele noastre. Spre deosebire de alte partide, Partidul Naţional Liberal a făcut istorie în Petrila. Nouă nu ne rămâne decât să continuăm. Subliniez din nou caracterul paşnic şi civilizat al campaniei electorale pe care o facem noi, liberalii petrileni. Noi avem răbdarea să ascultăm păsurile cetăţenilor Petrilei. Celor care vor să ne scoată din această stare le comunicăm să-şi vadă de campania lor. Nu de alta, dar, la o adică, avem tolba plină de săgeţi”, ne-a declarat, la Cimpa, Costel Avram, preşedintele PNL Petrila.

de Marian BOBOC

Comenteaza

Comenteaza