Petrilenii sportivi ION BARNEA si ANDREI MITITELU / Sport pentru sănătate. Doi petrileni au participat la triatlonul de la Oradea

357

Petrilenii Ion Bârnea şi Andrei Mititelu au participat la cea de-a şaptea ediţie a  triatlonului  „AROBS X-MAN ROMÂNIA”, care s-a desfăşurat între 24-25 iunie, la Oradea.

Participanţii la competiţie, aproximativ 300 la număr, au avut de parcurs 3.800 m înot, 180 km cu bicicleta şi 42 km alergat( la categoria long distance- n.r).  Ion Bârnea a participat la categoria „individual long distance” şi s-a clasat pe locul 7, iar în clasamentul general a ocupat locul 30, antrenându-se pentru aceastăcursă din luna decembrie a anului trecut. Andrei Mititelu, juniorul  de 19 ani, despre care colegul său,  Ion Bârnea spune că „ promite multe”, s-a clasat pe locul 13 la categoria „individual half distance” şi a avut de parcurs jumătate din distanţele celor înscrişi la  „long distance”.

La triatlonul de la Oradea, Ion Bârnea şi Andrei Mititelu au avut competitori chiar şi de peste hotare, din ţări ca Ungaria, Polonia, Slovacia, Spania şi Anglia.

Probele au avut continuitate şi singurele pauze, în care concurenţii şi-au putut trage sufletul au fost tranzitele( trecerea de la o probă la alta-n.r), unde, spun ei, nu şi-au permis să piardă prea mult timp pentru că fiecare minut era preţios.

Temperaturile foarte ridicate le-au creat probleme participanţilor, peste 20 de  concurenţi abandonând cursa.

Competiţia a fost organizată de către Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor.

Bianca HOLOBUŢ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza