Sportivii de la „San Montan” / Au făcut curăţenie pe Cheile Tăii

680
de Loredana JUGLEA
Clubul „San Montan” Petrila, în colaborare cu Edil Sal Prest, a organizat o amplă acţiune de curăţenie pe Cheile Tăii, zonă de agrement pentru petrileni şi nu numai.
Zona curăţată reprezintă o fărâmă de natură petrileană, cu care oamenii locului se mândresc şi pe care o prezintă oaspeţilor din alte zone atunci când clubul organizează diverse acţiuni sportive sau de caritate.
„Peste 60 de oameni şi nu numai din Petrila (Petroşani, Vulcan, Lupeni) au sacrificat câteva ore din timpul lor liber pentru a da o mână de ajutor în această acţiune! Vă felicit, oameni buni, şi vă mulţumesc pentru efortul depus. Felicit conducerea Edil Sal Prest – pe doamna Doiniţa Bălănesc – pentru că a reuşit să mobilizeze o parte din angajaţi să participe la curăţenia de primăvară! Poate reuşim o astfel de acţiune şi în oraş. Poate reuşim să convingem cetăţenii să păstreze curăţenia! Mulţumesc echipei San Montan pentru prezenţă şi perseverenţă! A fost o zi frumoasă de primăvară, iar voi, oamenii prezenţi, iubitorii de natură, aţi fost şi sunteţi minunaţi”, a declarat preşedintele San Montan Petrila, Erika Santa.

Comenteaza

Comenteaza