PETRILA / Spulberatã de un vitezoman

300

O femeie din localitatea Petrila n-a avut nicio sansã dupã ce a fost izbitã în plin de o dubitã care circula cu vitezã foarte mare prin centrul orasului.

Accidentul a avut loc marti seara, iar victima traversa strada regulamentar pe o trecere de pietoni din zona unui supermarket.  Martorii spun cã a fost atât de tare izbitã de vehiculul condus de un tânãr de 19 ani, din Petrila, încât a fost proiectatã pânã la  urmãtoarea trecere, adicã aproximativ  15 metri de la locul impactului.

Femeia de 54 de ani a ajuns la Spitalul de Urgentã Petrosani, în stop cardio-respirator, iar medicii s-au chinuit sã o salveze, însã rãnile erau extrem de grave si a decedat la scurt timp. Politistii din localitatea Petrila au întocmit un dosar de cercetare penalã pe numele

soferului si-l cerceteazã pentru ucidere din culpã. Acestia l-au testat pentru alcool si au constatat cã tânãrul nu bãuse înainte de a se urca la volan, dar l-au dus si la spital pentru teste suplimentare. Din declaratiile martorilor s-a crezut cã victima era si însãrcinatã, ipotezã demontatã de medici.

Maximilian Gânju

Cronica Vaii Jiului

Comenteaza

Comenteaza