Toamna petrileană / Halloween pe bicicletă

143
de Loredana JUGLEA

Consiliul Local și Primăria Petrila, în colaborare cu Asociația „San Montan”, organizează un nou eveniment dedicat frumoasei toamne petrilene, aflat la cea de-a doua ediție în acest an.

Acțiunea va avea loc duminică, 28 octombrie, începând cu ora 14:00 și se dorește să angreneze toate categoriile de vârstă la o scurtă mișcare cu bicicleta, pe un traseu de circa 7 km. Traseul este accesibil și celor mici, astfel că poate fi benefic pentru întreaga familie, copii, părinți și bunici, o zi deosebită pe care o puteți petrece împreună.
„Vrei să fii haios sau înfricoșător? Echipează-te în costum de Halloween și pedalează în toamna petrileană”, spun organizatorii evenimentului.
Sunt așteptați cetățenii de toate vârstele care au o bicicletă, costumați de Halloween și care vor să pedaleze alături de sportivii de la „San Montan”. La finalul cursei, participanții vor avea parte de multe surprize, precum tradiționalul ceaun cu fasole și ciolan, diplome și multe altele.
În cadrul evenimentului se va desfășura și o mică acțiune de caritate: plimbare călare pe căluții Doru și Cezar, acțiunea având ca scop strângerea sumei necesare pentru achitarea facturii mobilierului de la Maternitatea Petroșani.

Comenteaza

Comenteaza