Un petrilean / Dat dispărut

297

Un cetăţean din Petrila, în vârstă de 53 de ani, a fost dat dispărut de fiul său. Poliţia petrileană l-a dat pe om în urmărire naţională.

La începutul acestei săptămâni, s-a prezentat la Poliţia oraşului Petrila un bărbat din oraş, care a sesizat faptul că tatăl său, Ioan Şarpe, din localitate (care locuia singur), a plecat de acasă în jurul datei de 26 februarie 2014 şi nu a mai revenit.
Poliţiştii au făcut verificări la domiciliul persoanelor din anturajul bărbatului, însă fără rezultat, motiv pentru care cel în cauză a fost dat în urmărire naţională.
Semnalmente: înălţime 1,80-1,85 metri, greutate aproximativ 75 kilograme, păr grizonat, tuns scurt, având început de calviţie, poartă mustaţă şi are ochii căprui.
Cu privire la îmbrăcămintea purtată la data plecării, se cunoaşte doar faptul că purta pe cap o şapcă din pâslă de culoare neagră, cu cozoroc.
Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

de Mihaela PETROŞAN

Comenteaza

Comenteaza