Un petrilean a decedat în stradă

227

Un vârstinc din Petrila și-a pierdut viața în stradă, acesta nemaiajungând acasă de la cumpărături. Nu a fost o păcăleală vestea tristă primită marţi, 1 aprilie, de familia unui bărbat din Petrila. Acesta plecase la cumpărături, însă la întoarcere, în apropiere de casă, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut în plină stradă. Intervenţia promptă a echipajelor medicale nu i-a fost de folos, victim decedând.

Un petrilean, în vârstă de 71 de ani, a decedat, marţi, în plină stradă. Bărbatul plecase la cumpărături, însă la o distanţă foarte mică de casă, i s-a făcut rău şi a căzut pe stradă, în cartierul 8 Martie. Trecătorii au sunat imediat la 112 şi în numai câteva minute, la faţa locului au sosit echipele de prim-ajutor. Paramedicii au început să-l resusciteze pe bărbat, însă după aproximativ o oră de manevre, aceştia nu au putut decât să constate decesul petrileanului.

Unui cetăţean i s-a făcut rău în cartierul 8 Martie, a căzut la pământ. Trecătorii au chemat imediat ambulanţa. Am venit şi noi cu un echipaj pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Paramedicii l-au resuscitat pe bărbat timp de aproape o oră, dar în cele din urmă, regretabil, a fost constatat decesul bărbatului, cu siguranţă în urma unui stop cardiac”, a declarat Ovidiu Zaharie, şeful Poliţiei Oraşului Petrila.

La faţa locului au ajuns într-un suflet şi rudele bărbatului care au spus că acesta suferea de mai mult timp cu inima.

Au venit şi aparţinătorii pe care i-am îndrumat să cheme şi medicul de familie pentru a obţine certificatul constatator al decesului, astfel încât să nu mai fie nevoie de trasportarea cadavrului la morgă, unde trebuiau făcute alte formalităţi mult mai elaborioase”, mai spune Ovidiu Zaharie.

Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 15:00, în cartierul 8 Martie.

Autor: Gazeta de Dimineata

Comenteaza

Comenteaza