Un tânăr din Petrila, vinovat de producerea accidentului de pe Defileul Jiului

346

O depășire neregulamentară, manevră efectuată de un șofer din județul Hunedoara, a fost cauza producerii accidentului de duminică dimineață, de pe Defileul Jiului.

Control pierdut după depășire

Primele verificări efectuate de polițiștii gorjeni arată că un tânăr din Petrila este de vină pentru producerea accidentului de la ieșirea din Defileu.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani în direcția Târgu-Jiu, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, iar la revenirea pe banda inițială de mers a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care circula din direcția Târgu-Jiu – Petroșani”, a declarat,potrivit Gorjeanul, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma impactului mașina condusă de tânărul din Petrila s-a răsturnat în afara părți carosabile. Doi pasageri din mașina condusă de acesta, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 44 de ani, au avut nevoie de ajutorul echipei de descarcerare pentru a ieși din mașină. Cei doi au fost răniți, fiind transportați la Spitalul din Târgu Jiu pentru îngrijiri medicale.  Șoferul și încă un pasager din mașină au refuzat să fie transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest. Niciunul nu consumase alcool. fiind negative. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul rutier a avut loc duminică dimineață pe DN 66, în zona Bumbești Jiu din județul Gorj.

Mihaela Mihai

 

Comenteaza

Comenteaza