VALEA JIULUI. Bărbat înjunghiat, transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani

3024

Un bărbat din Petrila a ajuns, vineri dimineaţa, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu o leziune produsă prin înjunghiere. Incidentul a avut loc în zona Lunca Florii, la o proprietate privată. Bărbatul, aflat în stare gravă, a fost supus intervenţiilor chirurgicale.

Poliţiştii caută agresorul…

Teofil Negoi, un tânăr de 25 de ani, din localitatea Petrila, a ajuns, vineri dimineaţa, la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu o plagă prin înjunghiere în flancul drept (partea laterală inferioară a abdomenului – n.r.). Primele informaţii arată că bărbatul era undeva în zona Lunca Florii, la o proprietate privată, cabană ce nu figura în circuitul turistic. Agresorul a părăsit locul faptei imediat după incident.

Poliţiştii din Petrila fac cercetări pentru tentativă de omor.

Potrivit IPJ Hunedoara înjunghierea a avut loc pe fondul unui conflict spontan.

”Sunt efectuate cercetări în continuare. Scandalul a fost provocat spontan, pare că pe fondul geloziei. Plaga a fost provocată cu un cuțit în zona abdominală”, a declarat, vineri, pentru Gazeta de dimineață, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu.

Agresorul are 34 de ani și este din Sibiu, însă nu a fost prins de polițiști.

Plagă înjunghiată toraco-abdominală…

Bărbatul, operat la spitalul din Petroșani, este stabil hemo-dinamic.

Potrivit medicilor petroşăneni, bărbatul are o plagă prin înjunghiere toraco -abdominală şi a fost supus intervenţiei chirurgicale. La momentul transmiterii acestei ştiri este stabil hemo-dinamic.

material în curs de actualizare

Ramona ROȘULESCU

Comenteaza

Comenteaza