Valea Jiului pe podium la competițiile de alergat și ciclism

257

Sportivii din Valea Jiului au avut un week-end plin și au reușit să urce pe primele trepte ale podiumului la competițiile din județul Hunedoara și din alte județe.

„Săptămâna trecută a avut loc Retezat Maraton unde Andrei Santa a obținut locul II la cros Open, iar în acest week-end am avut din nou sportivi pe podium la Brad și la Păltiniș”, a declarat, pentru GDD, Erika Santa, președintele Asociației San Montan Valea Jiului.

Astfel, turul ciclist „Drumul Aurului” de la Brad aflat la ediția a doua a fost cucerit de către membri Asociației San Montan Valea Jiului. Așadar, Ion Bârnea a ocupat locul I la categoria sa de vârstă, Andrei Mititelu – locul II la categoria sa de vârstă, respectiv locul III la Open și Deneș Vass s-a situat pe locul patru în clasamentul cicliștilor de vârsta lui.

O altă competiție de maraton pe traseu montan a avut loc la Păltiniș în județul Sibiu, unde Daniela Vasiloancă de la San Montan a reușit să urce de două ori pe podium la semimaraton (20 de kilometri alergare), o dată la categoria sa de vârstă pe primul loc și la calsamentul general la feminin pe locul trei.

La competiția de la Păltiniș s-au înscris peste 600 de sportivi din mai multe județe ale țării.

Iulia BĂLUȘĂ

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza