Victima si / sau vinovata in producerea evenimentului nedorit in Parcul Copiilor din PETRILA?

1240

Pentru aflarea in continuare a adevarului, am continuat investigatia si la Primaria Orasului Petrila, depunand astazi la secretariatul autoritatilor locale, o cerere scrisa, pentru investigatii mult mai ample, privind incidentul asupra minorei, Edera Ioana Daniliuc, produs in Parcul Copiilor din centrul orasului PETRILA.

Din inregistrarea video prezentata, reiese clar ca, copiii aflati in turn se jucau tragand de capatul de sus a topoganului, iar fetita Edera Ioana Daniliuc, a sarit direct din turn pe covorul cauciucat, fracturandu-si piciorul drept.

Pe baza informatiilor primite din partea administratiei locale, prezentand inregistrarea video, l-am contactat telefonic pe domnul Dumitru Daniliuc si l-am informat ca vina principala in cazul incidentului produs in Parcul Copiilor din Petrila o are exclusiv chiar fetita lui.

In prima parte a investigatiilor privind partea vatamata, am dat crezare copilului de 10 ani Edera Ioana si era si normal, fiindca am vazut cat era de afectata fizic si emotional.

Imi cer scuze publice, fata de autoritatile locale si fata de cititorii publicatiei de stiri locale Realitatea Petrileana, pentru stirea postata pe surse de informatii primare verbale, primite de la partea vatamata cu specificatia ca am mentionat in prima partea a stirii ca voi continua cu cercetari amanuntite, mentionat pe linkul..,

Atentie in Parcul Copiilor din PETRILA!

Claudiu Marlogeanu

 

 

 

 

Comenteaza

Comenteaza