VIDEO – Protest în curtea Complexului Energetic Hunedoara. Circa 70 de angajaţi îşi cer drepturile

256

Aproape 100 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara, care marți s-au aflat în ziua de aplicare a ITA, au petrecut mai multe ore în curtea societății energetice.

Oamenii s-au strâns în curtea societății la îndemnurile lansate pe rețelele de socializare de unii dintre liderii de sindicat, sub pretextul de a afla de la conducerea CEH de ce se aplică întreruperea temporară a activității, de ce le sunt reduse veniturile și ce se va întâmpla în continuare cu producătorul energetic hunedorean.
Cu protestatarii a discutat directorul general adjunct al CEH, Petre Nica. Acesta le-a explicat salariților situația economică a societății și faptul că administrația încearcă să mențină activitatea complexului până la mijlocul lunii. Conducerea CEH speră ca până atunci să fie tranșată cererea de intrare în insolvență, iar societatea să intre în această măsură de protecție.
La acest moment, toate conturile CEH sunt blocate, iar administrația nu poate să dispună de banii proveniți din vânzarea energiei.


În curs de actualizare…

Gazeta de dimineata

Comenteaza

Comenteaza