Voluntari la activitatea Cetățeni Activ

423

Uneori, între a avea totul și a nu avea nimic nu este decât un singur pas. Unul dureros, inexplicabil poate pentru cei care nu au trecut prin aceeași situație. „De ce ai ajuns în stradă?” este o întrebare firească, al cărui răspuns se poate pierde pe drum. Alteori, exact acel moment, când independent de voința ta ai ajuns în stradă, îți poate da coșmaruri noapte de noapte. „De ce eu? De ce familia mea?” Întrebările te copleșesc. Apoi, te cuprinde frigul. Simțurile îți paralizează. Picioarele îți amorțesc. Mintea, îți fuge departe. Păturile groase, singura ta avuție în lupta cu gerul, nu fac față. E tot mai frig, tot mai noapte. Gândurile îngheață și ele încet. Unul singur rămâne de veghe: „Oare mâine va fi mai bine?”

Raspunsul vine din partea subscrisei Asociația “Caritas – Asistență Socială” filiala Organizației Caritas Alba Iulia, cu sediul social în Tg Mureș, str.  Trandafirilor, nr 61, jud/ Mureș – Centrul de Integrare Sf Varvara, cu sediul în Petroșani, str. E. Văcărescu, nr. 12, jud. Hunedoara care derulează proiectul ”Centrul Regional pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale în Valea Jiului”, în parteneriat cu Primăria Orașului Petrila, în perioada septembrie 2015 – septembrie 2017. Activitățile propuse și descrise în cadrul proiectului sunt menite să contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor sociale la nivelul regiunii Văii Jiului.

Prin prezenta vă invităm a binevoi să vă înscrieți pentru a participa ca voluntari la  activitatea Cetățeni Activ, din cadrul proiectului Centru Regional pentru dezvoltarea Serviciilor Sociale în Valea Jiului prin care vor fi derulate lucrări de reparație la nivelul blocului 26 din strada 8 Martie, Petrila afectat în luna mai 2017 de un incediu.

Înscrierile vor avea loc în perioada 05-09.2017 la sediul SPLAS PETRILA și sediul CaARITAS Asistență Socială din Petroșani. Telefoane de contact: 0254 550434, 0787817272.

 

Responsabil: Primăria Petrila, Caritas Asistență Socială

Locație: Petrila

Durata: 1 lună

 

Vă mulţumim,

Petroșani, 30.05.2017

Cu deosebită consideraţie,

ALEXANDRU KELEMEN, Coordonator Programe

Comenteaza

Comenteaza