Winter Tour ajunge în Parâng

255

Stațiunea montană Parâng va fi, în weekend, locul distracției. Zăpada și pârtiile din Parâng asigură cele mai bune condiții pentru o nouă ediție a Winter Tour.

Bună dispoziție la înălțime

Cea de a 5-a ediție a Winter Tour aduce multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România. Gazda din acest weekend este stațiunea Parâng.

”Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos ori pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne. Domeniul Schiabil Parâng se află printre ele”, informează reprezentanții Centrului de Informare Turistică Petroșani.

Potrivit acestora, pentru cei deja inițiați, dar și pentru începătorii în sporturile de iarnă, sunt pregătite o mulțime de jocuri și competiții sportive distractive.

”Noutatea ediției este aplicația de mobil Winter Tour, o jucărie utilă pentru toți cei care ajung pe pârtii și singura aplicație românească gratuită cu skitrack. Prin intermediul aplicației, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont și pot să folosească funcția de skitrack pentru a-și urmări evoluția, kilometri parcurși, viteza cu care au schiat și alte funcții interesante de descoperit”, mai spun cei de la CNIPT

Premii mai mult decât interesante

Conform reprezentanților Centrului Național de Informare Turistică, în weekend sunt pregătite competiții cu premii.

”Schiori și snowboarderi, profesioniști și amatori, se întrec în sărituri în înălțime și trick-uri, (Ollie Jumps). Încercăm în booti și în clăpari un sprint la deal, redefinim bulgăreala și-o răsplătim cu carduri de combustibil de la MOL. Avem ultima generație de schiuri disponibile pentru testare și multă bună dispoziție cât e ziua de lungă”, le-au dezvăluit organizatorii WINTER TOUR 2018 celor de la CNIPT.

Cei care participă la concursurile de pe pârtii pot câștiga o mulțime de premii. Sunt puse la bătaie o săptămână la schi pe Madonna di Campiglio (Italia), echipamente de ski, bilete la Neversea Festival, action cams sau gadgeturi cool.

În Parâng stratul de zăpadă în stațiune este generos, și se anunță noi ninsori. Primăria Petroșani s-a mobilizat pentru a le oferi oaspeților cele mai bune pârtii.

Conform Centrului Național de Informare Turistică, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa la întreaga capacitate. Totul pentru ca turiștii să petreacă un weekend perfect în Stațiunea Parâng. Evenimentul se bucură și de suportul Formațiunii Salvamont Petroșani – Parâng.

După Parâng, Winter Tour continuă în fiecare weekend, până în martie, când distracția ajunge în Alpii Italiei, pe Madonna di Campiglio!

Mihaela Mihai

Comenteaza

Comenteaza